درباره ما
- خانه
- درباره ما
شروع به کار تنب
گروه تنب در سال 1392 توسط گروهی از فارغالتحصیلان دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) با هدف ایجاد تحولی نوین در حوزه توسعه نرمافزارهای فنی و مهندسی فعالیت خود را آغاز نمود. نخستین پروژه این تیم، توسعهی نرمافزار تولید هندسه پارامتریک برای بهینه سازی و طراحی انواع هندسههای صنایع از جمله دریایی و هوایی بود.
در پی موفقیت این پروژه و گسترش استفاده از نرمافزارهای تولیدی تنب در صنایع مختلف از جمله دریایی، هوافضا و مکانیک، شرکت توسعه نرمافزار تنب در سال 1401 به صورت رسمی تأسیس و در همان سال نیز موفق به کسب عنوان دانشبنیانی گردید. شرکت تنب با بهرهگیری از تخصص علمی و تکنولوژیهای روز، همواره در پی ایجاد نوآوری و بهبود مستمر در ارائه راهحلهای نرمافزاری و صنعتی است. ما با تمرکز بر نیازهای مشتریان خود و با تعهد به کیفیت، تلاش میکنیم تا نقشی کلیدی در بهبود فرآیندهای صنعتی و افزایش بهرهوری در صنایع مختلف ایفا کنیم.
نرم افزار مدلسازی پارامتریک و تحلیلهای محاسباتی پیشرفته:
ما در تنب با توسعه ابزارهای تخصصی، به صنایع مختلف امکان میدهیم تا بهطور دقیقتر و با دقت بالاتر به طراحی و تحلیل پارامتریک بپردازند. این ابزارها شامل:
- ابزار اختصاصی و پیشرفته هندسه پارامتریک،
- ابزار اختصاصی تولید شبکه،
- ابزار شبیه سازی دو و سه بعدی دینامیک سیالات محاسباتی (CFD)،
- ابزار شبیهسازی یک بعدی شبکه جریان سیال و انتقال حرارت،
- ابزارهای تحلیل آیرودینامیک و هیدرودینامیک،
- بهینهسازی چند هدفه میشوند.
این محصول نرم افزاری در سال 1401 موفق به کسب عنوان دانش بنیانی شد. نرمافزارهای ما به ویژه در بهبود بهرهوری و کاهش هزینه و زمان طراحی، نقش بسزایی دارند.
نرمافزارهای دریایی و بهینهسازی سفر:
دیگر محصول کلیدی ما در حوزه نرم افزارهای تخصصی، نرمافزار مسیریابی و بهینهسازی سفر دریایی است که با استفاده از دادههای هواشناسی معتبر، عمق آب، اطلاعات ECDIS و بهرهگیری از محاسبات هیدرودینامیک در شرایط جوی مختلف و هوش مصنوعی، مسیر و سرعت شناور را بهینهسازی مینماید. این نرمافزار به شرکتهای کشتیرانی امکان میدهد تا با بهینهسازی مسیر و کاهش مصرف سوخت شناورها تا 5 درصد، هزینههای حمل و نقل در سفرهای دریایی را کاهش دهند. این محصول نرم افزاری در سال 1402 به عنوان دومین محصول دانش بنیان شرکت به ثبت رسید.
توسعه رباتهای صنعتی هوشمند و سامانههای مدیریت ناوگان:
در حوزه رباتیک، شرکت تنب با تکیه بر دانش پیشرفته و تکنولوژیهای نوین، به طراحی و توسعه رباتهای صنعتی هوشمند و سامانههای مدیریت ناوگان پرداخته است. این رباتها با قابلیتهای خودران و مسیریابی هوشمند، بهبود عملکرد و کارایی را در فرآیندهای صنعتی فراهم میکنند. سامانهی مدیریت ناوگان رباتیک تنب، امکان نظارت و کنترل بهینه بر عملکرد رباتها را فراهم کرده و با یکپارچهسازی دادههای عملیاتی، به شرکتها کمک میکنند تا از بهرهوری بالاتر در مدیریت منابع و کاهش هزینهها برخوردار گردند. این محصول نیز در سال 1403 به عنوان سومین محصول دانش بنیان به ثبت رسیده است.
هدف ما در این دهه توسعه زیرساختهای طراحی،تولیدی جهت ارائه خدمات و محصولات بیشتر و کاملتر در بازار داخل کشور است.
ما با تمرکز بر نیازهای مشتریان خود و با تعهد به کیفیت، تلاش میکنیم تا نقشی کلیدی در بهبود فرآیندهای صنعتی و افزایش بهرهوری در صنایع مختلف ایفا کنیم.